Temakvällar, våren 2018

Fjärrvärme genom Hjälpstickning - med författaren och föreläsaren Anna Braw

Kom och låt dig inspireras av Anna Braw till Hjälpstickning. Med våra händer, ett par stickor eller en virknål och lite garn kan vi värma frusna barn och vuxna både här hemma och i andra länder.
Anna Braw, som hjälpstickningsbloggar och har arbetat med en rad Sticka & skicka-insamlingar tillsammans med Hemmets Journal och olika hjälporganisationer, berättar om vad vi kan göra, om hur vi kan inspirera varandra och om hur det vi gör kan resa ut i världen för att sprida hopp och rädda liv. Det är stora ord – och arbetet börjar alltid med en ögla!
Vi får även njuta av ett härligt ”afternoon tea” – som blir på förmiddagen, med scones och goda kakor till en kostnad av 50 kr.
Ta gärna med egen stickning.
Välkomna till diakonicenter Vägkorset lördagen den 13 januari kl. 10. Vi börjar med drop-in fika och sedan kl 11 berättar Anna Braw om Hjälpstickning.

Anmäl dig gärna till Vägkorset senast den 10 januari 2018. Det går också bra att bara dyka upp. Café Vägkorset är stängt den här dagen.

Från kl. 18.15-18.45 är det möjligt att köpa kaffe och kaka på Café Vägkorset. Temakvällen arrangeras i samarbete med Sensus.

Vägkorset Diakonicenter © 2012


Antal besökare:
räknare

www.vagkorset.se